Naar de inhoud

Je account en gegevens

Je MySharedXP-account verwijderen

Je kunt je MySharedXP-account en de persoonsgegevens die erbij horen altijd verwijderen: in de app, in de web-app, of per e-mail als je niet meer kunt inloggen. Verwijderen is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt.

MySharedXP wordt gemaakt door TNV NextGen Digital (TNV NextGen, KVK 98216260), Almere.

Verwijderen in de app

iPhone en iPad

  1. Open Instellingen.
  2. Scrol naar Gevarenzone en tik op Account verwijderen.
  3. Typ VERWIJDER en tik op Verwijderen.

Android

  1. Open Instellingen.
  2. Scrol naar Gevarenzone en tik op Account verwijderen.
  3. Typ VERWIJDEREN en tik op Permanent verwijderen.

Web-app, zonder iets te installeren

  1. Log in op app.mysharedxp.com.
  2. Open Instellingen, dan Gevarenzone > Account verwijderen.
  3. Typ VERWIJDER en kies Mijn account verwijderen.

Account verwijderen openen in de web-app

Per e-mail, zonder de app

  1. Schrijf ons vanaf het e-mailadres van je MySharedXP-account, zodat we weten dat het verzoek van jou komt.
  2. Schrijf dat je je account wilt laten verwijderen. Schrijf je vanaf een ander adres, dan vragen we je misschien te bevestigen dat het account van jou is.
  3. We verwijderen het account zoals hieronder beschreven en bevestigen dat per e-mail. We antwoorden binnen een maand.

Mail naar privacy@tnvnextgendigital.com

Wat meteen wordt verwijderd

  • Je inloggegevens en je profiel: naam, e-mailadres, telefoonnummer, foto en bio. Je profiel wordt vervangen door een anonieme plaatsaanduiding.
  • Je instellingen, betaalgegevens en betaalverzoeken, pushmeldingstokens, meldingen en je persoonlijke activiteitenlog.
  • Foto’s van bonnetjes, meldingen van verkeerd gelezen bonnen, supportverzoeken met hun bijlagen en feedback.
  • Je budgetten, terugkerende uitgaven, vrienden, vriendschapsverzoeken en uitnodigingen.
  • Onze kopie van je abonnementsgegevens.

Wat blijft, en hoe lang

In de woorden van ons privacybeleid:

  • Uitgaven, verdelingen en verrekeningen die je met anderen deelt: als je je account verwijdert, worden ze geanonimiseerd (je naam wordt verwijderd en kan niet worden hersteld), zodat de administratie van andere leden klopt. Regels in de activiteit van een groep die zijn ontstaan terwijl je lid was (bijvoorbeeld “Alex aan de groep toegevoegd”), blijven zichtbaar voor de leden van die groep.
  • Anonieme gebruiksgebeurtenissen: hoogstens 13 maanden. Ze zijn niet aan je account gekoppeld.
  • Abonnementsgegevens: onze kopie wordt samen met je account verwijderd. Apple, Google en Stripe bewaren hun eigen betalingsgegevens zoals de belastingwet vereist; voor aankopen op het web bewaart Stripe de facturen die wij volgens de Nederlandse fiscale bewaarplicht zeven jaar moeten bewaren.
  • Toestemmingsregistraties: na verwijdering van het account, in geanonimiseerde vorm (alleen gekoppeld aan een interne code, niet aan je naam of e-mailadres), zolang we moeten kunnen aantonen wat is afgesproken, hoogstens vijf jaar (de Nederlandse verjaringstermijn voor vorderingen).
  • Back-ups: hoogstens 35 dagen, daarna zijn verwijderde gegevens ook uit de back-ups verdwenen.

Je account verwijderen zegt een betaald abonnement niet op. Zeg het eerst op in je abonnementen in Google Play of de App Store, of bij een aankoop op het web in de web-app onder Instellingen > Abonnement > Abonnement beheren.

Lees het volledige privacybeleid