Hvordan kan vi hjælpe?
Find svar på almindelige spørgsmål, eller kontakt vores supportteam. Vi er her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af MySharedXP.
Sådan bruger du MySharedXP
- Opret en gruppeEn gruppe til en rejse, et hjem eller et par, med sin egen valuta.
- Tilføj og del en udgiftAngiv hvad der blev betalt, af hvem, og hvordan det skal deles.
- Gør opHvem betaler hvem, med så få betalinger som muligt.
- Brug andre valutaerIndtast en udgift i den valuta, du betalte i.
- Inviter folkEt link, en QR-kode, dine kontakter eller bare et navn.
- Scan en kvitteringEt foto af kvitteringen udfylder udgiften.
- Sæt et budgetEt måneds- eller rejsebudget, og hvor meget af det der er brugt.
- Tilbagevendende udgifterHusleje og abonnementer, tilføjet efter planen.
Ofte stillede spørgsmål
Hurtige svar på de mest almindelige spørgsmål
Kom i gang
Åbn Grupper og tryk på +. Indtast et navn, vælg type og valuta og eventuelt et budget (Pro). Tilføj derefter medlemmer fra dine venner.
Åbn en gruppe og tryk på Tilføj udgift, eller brug +-knappen på Oversigt eller Grupper. Indtast titel og beløb, og vælg hvordan den skal deles.
Åbn Venner og tryk på +. Søg på navn, eller del dit invitationslink eller din QR-kode. I en gruppe deler Inviter gruppelinket, vælger en fra dine kontakter eller tilføjer en person ved navn som pladsholder, indtil de kommer med. Invitationer indeholder din henvisningskode.
Udgifter
Ligeligt, præcise beløb, procent og andele. Hver udgift kan bruge sin egen metode.
Ja. Åbn udgiften og tryk på Rediger for at ændre beløb, titel, kategori, deling eller deltagere.
Ja, vedhæft et foto, når du opretter eller redigerer en udgift. Med Pro udfylder scanning af kvitteringen butik, total, dato og kategori. Uden Pro scanner appsene med en scanningspakke (50 scanninger for 0,99 €) eller én scanning pr. kort reklame, du selv vælger at se.
Ja. Fra en gruppes menu kan du eksportere dens udgifter til Excel (.xlsx) med rullelister for kategori og betaler, redigere filen og importere den igen. CSV-filer med de samme kolonner virker også. Eksport er en del af Pro; Gratis- og Reklamefri-konti kan eksportere én gang, og importskabelonen er altid gratis.
Afregninger
Opret en afregningsplan fra gruppen. Den viser de færrest mulige betalinger, der bringer alle i balance. Accepter den, og registrer så betalinger én ad gangen eller alle på én gang.
Ja, med Pro. Planens PDF er tilgængelig i to uger fra gruppeskærmen.
Afregnede udgifter arkiveres og forbliver synlige i gruppens historik; nye udgifter starter med friske saldi.
Nej. I betaler hinanden, som I plejer, for eksempel med jeres bankapp, og registrerer betalingen i MySharedXP. Den beder aldrig om adgang til en bankkonto eller et kort.
Abonnementer og betaling
Ubegrænsede grupper, op til 50 medlemmer hver, Op til 5 GB kvitteringsfotos og bilag, Forbrugsindsigt, Tilbagevendende udgifter, Scanning af kvitteringer (OCR) med kategoriforslag, Budgetopfølgning, Avanceret eksport (CSV/Excel), Egne gruppetemaer.
Gratis er gratis for altid. Reklamefri koster 2,99 € om året. Pro koster 1,99 € om måneden eller 11,99 € om året, og årsabonnementet begynder med to gratis uger første gang.
Der er ingen grænse for udgifter. En gratis konto kan eje op til 20 aktive grupper med op til 20 medlemmer hver; Reklamefri giver plads til 30 grupper, og Pro til ubegrænsede grupper med op til 50 medlemmer.
Abonnementer fornyes automatisk. Skift af abonnement og opsigelser træder i kraft ved udgangen af den betalte periode: i App Store eller Google Play for køb i appen, eller under Indstillinger › Abonnement › Administrer abonnement på nettet.
Konto og sikkerhed
Alle på 16 år eller derover (18 år eller derover i Indien) kan oprette en gratis konto. I Android-appen kan du også starte uden konto og tilføje en loginmetode senere. En person, der endnu ikke har appen, kan tilføjes til en gruppe ved navn og overtager sin saldo, når vedkommende kommer med.
Ja, under Indstillinger. Hver gruppe kan også have sin egen valuta.
Ja. Data er krypteret under overførsel og i hvile, grupper er kun synlige for deres medlemmer, og dine data sælges aldrig.
Ja. Indstillinger › Eksportér mine data giver dig en JSON-fil med alt, du har indtastet, når som helst og gratis; for en komplet kopi af alle data, vi har om dig, skriv til privacy@tnvnextgendigital.com.
Indstillinger › Slet konto fjerner dine personoplysninger permanent. Delte udgifter forbliver intakte for de andre medlemmer under en anonymiseret pladsholder.
Notifikationer
Under Indstillinger › Notifikationer kan du vælge, hvilke notifikationer du modtager, og sætte stilletimer.
Alle ser notifikationer i appen; push-notifikationer på din telefon følger med de betalte abonnementer. Hvis du forventer dem, så tjek, at notifikationer er slået til i appens indstillinger og i din enheds eller browsers indstillinger for MySharedXP.
Fejlfinding
Opdater gruppen. Hvis det fortsætter, så tjek hver udgifts delingsbeløb og deltagere.
Tjek din forbindelse, og åbn appen igen. Hvis det fortsætter, så log ud og ind igen.
Ja, i Android-appen (og i iPhone-appen, når den er ude): tilføj udgifter og åbn dine grupper uden forbindelse. Appen sender det, du har tilføjet, så snart du er online igen, så saldi holdes synkroniseret for alle. Webappen kræver en forbindelse.
Indstillinger › Skift adgangskode kræver din nuværende adgangskode. Har du glemt den, så brug “Glemt adgangskode” på loginskærmen.
Kontakt os
Vælg den måde, der passer dig bedst
Feedback i appen
Send feedback direkte fra appen
Indstillinger → Send feedbackAnmeldelser i app-butikkerne
Bedøm os, og del din oplevelse
Skriv en anmeldelseSend en supportanmodning
Kan du ikke finde det, du leder efter? Send os detaljerne, så vender vi tilbage pr. e-mail.