Din konto og dine data
Slet din MySharedXP-konto
Du kan når som helst slette din MySharedXP-konto og de personoplysninger, der hører til den: i appen, i webappen eller pr. e-mail, hvis du ikke længere kan logge ind. Sletning er permanent og kan ikke fortrydes.
MySharedXP er lavet af TNV NextGen Digital (TNV NextGen, KVK 98216260), Almere.
Slet den i appen
iPhone og iPad
- Åbn Indstillinger.
- Rul ned til Farezone, og tryk på Slet konto.
- Skriv DELETE, og tryk på Slet.
Android
- Åbn Indstillinger.
- Rul ned til Farezone, og tryk på Slet konto.
- Skriv DELETE, og tryk på Slet permanent.
Webapp, uden at installere noget
- Log ind på app.mysharedxp.com.
- Åbn Indstillinger og derefter Farezone > Slet konto.
- Skriv DELETE, og vælg Slet min konto.
Anmod pr. e-mail, uden appen
- Skriv til os fra e-mailadressen på din MySharedXP-konto, så vi ved, at anmodningen er din.
- Skriv, at du vil have din konto slettet. Hvis du skriver fra en anden adresse, kan vi bede dig bekræfte, at kontoen er din.
- Vi sletter kontoen som beskrevet nedenfor og bekræfter pr. e-mail. Vi svarer inden for en måned.
Hvad der slettes med det samme
- Dit login og din profil: navn, e-mailadresse, telefonnummer, foto og bio. Din profil erstattes af en anonym pladsholder.
- Dine indstillinger, betalingsoplysninger og links til betalingsanmodninger, push-notifikationstokens, notifikationer og personlige aktivitetslog.
- Kvitteringsfotos, rapporter om forkert læste kvitteringer, supportsager med deres bilag og feedback.
- Dine budgetter, tilbagevendende udgifter, venner, venneanmodninger og invitationer.
- Vores kopi af din abonnementsoptegnelse.
Hvad der beholdes, og hvor længe
Med ordene fra vores privatlivspolitik:
- Udgifter, delinger og afregninger, du deler med andre: når du sletter din konto, anonymiseres de (dit navn fjernes og kan ikke gendannes), så de andre medlemmers optegnelser forbliver korrekte. Poster i en gruppes aktivitet, der blev skrevet, mens du var medlem (for eksempel “Tilføjede Alex til gruppen”), forbliver synlige for gruppens medlemmer.
- Anonyme brugshændelser: højst 13 måneder. De er ikke knyttet til din konto.
- Abonnementsoptegnelser: vores kopi slettes sammen med din konto. Apple, Google og Stripe beholder deres egne betalingsoptegnelser, som skattelovgivningen kræver; for webkøb beholder Stripe de fakturaer, vi skal opbevare i syv år efter hollandsk skattelovgivning.
- Samtykkeoptegnelser: efter sletning af kontoen, i anonymiseret form (kun knyttet til en intern identifikator, ikke til dit navn eller din e-mail), så længe vi kan have brug for at vise, hvad der blev aftalt, højst fem år (den hollandske forældelsesfrist for krav).
- Sikkerhedskopier: højst 35 dage, hvorefter slettede data også er væk fra sikkerhedskopierne.
Slet nogle af dine data, og behold din konto
Disse kan du selv slette i appen, når som helst:
- En udgift: åbn den, og slet den.
- Et kvitteringsfoto: åbn udgiften, og fjern kvitteringen.
- En gruppe: en gruppeadministrator kan slette gruppen; du kan også forlade en gruppe.
- En ven: fjern vedkommende fra din venneliste.
- Dine betalingsoplysninger og links til betalingsanmodninger: fjern dem under Indstillinger.
For alt andet skriver du til os fra din kontos adresse, så sletter vi det inden for en måned.
Sletning af din konto opsiger ikke et betalt abonnement. Opsig det først i dine Google Play- eller App Store-abonnementer, eller for et webkøb i webappen under Indstillinger > Abonnement > Administrer abonnement.